Reglement

Camping Schaartven Overloon reglement

Camping Schaartven Overloon heeft voor onze gasten een reglement opgesteld. Dit reglement kunt u hieronder bekijken. Mocht u bij het lezen van het reglement vragen en/of opmerkingen hebben dan horen wij dat graag. U kunt dan contact met ons opnemen.

Aankomst

Op uw dag van aankomst op camperpark Overloon bent u vanaf 13:00 uur welkom.

Voortent tapijten

Omdat we het groen ook graag groen willen houden is het niet toegestaan om plastic of grondzeilen te gebruiken. Alleen het gebruik van de lucht en lichtdoorlatende “voortent tapijten is toegestaan.

Aankomst/vertrek

Op uw dag van aankomst op camperpark Overloon bent u vanaf 13:00 uur welkom. Op uw vertrekdag van camperpark Overloon dient u uw plaats voor 12:00 uur te verlaten. Staan er voor die dag geen reserveringen voor de plek dan kunt u tot 17:00 uur blijven.

Dag bezoek

Wij willen u vragen bezoek vooraf te melden.
Het tarief voor bezoekers is € 6 per persoon per dag. Bezoekers dienen hun auto te parkeren op de parkeerplaats naast het park. Maximaal twee bezoekers per camper.

Vuilnis

Voor huishoudelijk afval bevinden zich vooraan bij de ingang van camping ’t Schaartven drie containers; deze zijn bestemd voor klein afval, glas en papier. Grofvuil zoals afgedankte kampeerspullen, witgoed, gronddoek etc. mag hier niet gedeponeerd worden.

Sanitaire voorzieningen

Ons sanitair is vrij te gebruiken. In de sanitair gebouwen geldt een rookverbod. Voor de douches dient u de knop in te drukken voor warm water.

Kleine kinderen

Graag onder begeleiding van volwassenen. Zwemmen in het Schaartven is op eigen risico en u dient zelf toezicht te houden; er zijn geen badmeesters aanwezig.

Honden

Honden zijn bij ons van harte welkom. Uw hond dient bij ons op het park en op de plaats aangelijnd te zijn. Eventuele ongelukjes dient u op te ruimen, ook op de toegangsweg van de camping. Huisdieren zijn in verband met hygiëne niet toegestaan in de toiletgebouwen.
In lijn met provinciale regels mogen honden niet zwemmen in ’t Schaartven.

Belangrijke telefoonnummers

Huisartsenpraktijk van den Boom
Baansestraat 6 5825 BX Overloon
Telefoon: 0478-641202

Dringende hulp van een huisarts
na 17:00 uur en tijdens weekenden:

Huisartsenpost Boxmeer
Dokter Kopstraat 1 5835 DV Beugen
Telefoon: 0900-8880

In geval van nood
Bel bij (levens)bedreigende situaties altijd eerst 112.

Brandveiligheid

Open vuur is op de kampeerplaatsen niet toegestaan.

Verkeer / Parkeren

Op het gehele terrein van camping ’t Schaartven Overloon dient men stapvoets te rijden. Paden dienen te worden vrijgehouden in verband met mogelijke calamiteiten. Het park is gesloten van 22:00 uur ’s avonds tot 08:00 uur ’s ochtends.

Camera toezicht

Voor uw en onze veiligheid maakt camping ’t Schaartven gebruik van cameratoezicht.

Geluidsoverlast

Wij vragen u vriendelijk radio, televisie etc. zodanig te gebruiken dat andere gasten hier geen hinder van ondervinden. Tussen 22:30 en 08:00 geldt bij ons de nachtrust periode.

WiFi

Op het park kunt u gratis gebruik maken van ons wifi-netwerk. Het benodigde wachtwoord verstrekken wij u bij aankomst.

U verblijft hier op eigen risico. Zowel voor diefstal, beschadigingen als voor ongevallen zijn wij niet aansprakelijk. Het spreekt vanzelf dat wanneer u schade veroorzaakt, u deze dient te melden en te vergoeden. U bent ook verantwoordelijk voor het gedrag van uw bezoekers.

Bij de zwemplas van ’t Schaartven houden wij geen toezicht en er zijn geen badmeesters aanwezig. Recreëren en zwemmen geschiedt op eigen risico!

Wij gaan er van uit dat u bovenstaande regels respecteert. Indien nodig handhaven wij volgens de Recron voorwaarden Toeristische plaatsen.

Camping 't Schaartven Overloon
Ga naar de inhoud